Beboatrunning.reismee.nl

Prettige feestdagen en gelukkig nieuwjaar....

Gezellige kerstdagen en gelukkig nieuwjaar!! Hans en Linda

Reacties

Reacties

Conny

Jullie ook hélé fijne bijzondere feestdagen daar in DownUnder! en natuurlijk een heel gelukkig nieuwjaar weer gezellig in ons kikkerlandje! Liefs X.

Trudy

Hoi Hans en Linda
Voor jullie ook een zonnig kerstfeest en een heel mooi nieuwjaar.De tijd vliegt he ....Het zit er bijna op voor jullie ,leuk om te volgen wat jullie zoal gezien en gedaan hebben,en van de foto,s krijg je gewoon zin om ook te gaan!!
Kerstavond..trek nog even mijn sportpakje aan voor de nodige KM voor we ons vol overgave op de kerstdish storten!
Maak er nog mooie dagen van!
Groetjes Pim en Trudy

Ambro

Linda en hans jullie ook fijne feestdagen.
Geniet van de laatste dagen want het einde komt in zicht.
Veel plezier samen nog en tot in het anneke linda

Lisette

Hallo Linda en Hans,
wij wensen jullie hele fijne bijzondere feestdagen en een fantastische jaarwisseling! De foto's zijn echt geweldig. Geniet van de laatste dagen, ik kijk er naar uit om jullie weer te zien. Vanmiddag gaan we nog even lekker lopen zodat we wat extra's mogen eten met de kerst. We lopen nu de ronde van de hut maar weer, omdat we dan tenminste de km goed kunnen inschatten. Vorige week ging het een beetje mis, ipv 14 liepen we er bijn 18! Na enige weken niet gelopen te hebben op zaterdag zat ik er dus weer meteen goed in. heel veel kerstgroetjes.

Ine

Linda en Hans,
Ook van ons hele fijne feestdagen en een geweldig goed nieuwjaar gewenst. Maar dat gaat lukken met de start van het nieuwe jaar op zo'n geweldige plek. Het ging overigens niet echt mis vorige week, omdat we nog taart moesten eten bij Francien; daarom heb ik gezorgd voor wat extra km zodat Lisette niet direct een tonnetje wordt. Tot volgend jaar en nog heeeeeel veeeeel plezier de laatste dagen!
PROOST!!

Marij en Gene

ja ja wat is het toch allemaal mooi als je de juiste foto's maakt. Prima hoor. Wat zou het toch goed en mooi kunnen zijn als de heren en dames met invloeden die goed zouden gebruiken. Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Helaas dus hebben we humor nodig omdat zij niet doen wat zij zouden moeten doen. eurocrisses als voorbeeld.

Hans en Linda we wensen jullie een super mooi alternatief uiteinde en een zalige Kerst. Maak er nog wat van; de kansen worden elke dag kleiner hahahaha.
Maar het is jullie allemaal super gegunt en aardig dat we ook mee mochten genieten van jullie activiteiten en mooie dingen.
In 2012 gaan we gewoon door waar we gebleven zijn namelijk veel puntjes pakken en wie weet weer een paar ritjes op de markt. mmmmm.

groetjes en liefs van Marij en Gene

Leo

Hallo Linda en Hans,
Hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2012!
Nog heel veel plezier de laatste 7/8 dagen en een goede terugreis!

Rob en Ria

Hele fijne kerstdagen en jaarwisseling in Australie. We hebben weer heerlijk gelopen vanmiddag. Het was weer de oude bekende hutronde.

geert-jan ronde

fijne kerstdagen allemaal!

geert-jan, karen, simone en mariek

Wim de Maas

Het is geweldig om jullie zo gebruind en volledig ontspannen te zien genieten rond de kerst.

Veel genot nog de komende en laatste week !
We zien jullie snel en dan kunnen we weer rechtstreeks communiceren. Daar kijken we al naar uit.

Groet,
Wim

Andrea

Ik wens jullie een fijne kerst en een gelukkig 2012!!! Ik heb het heel fijn gehad op de R v.Brndn. Ik kom je wel opzoeken in het nieuwe jaar! Groetjes, Andrea

indrani kok

beste Linda,
tijd gaat snel, zo te zien hebben jullie intens genoten van de reis. Zien er lekker ontspannen uit. Alleen maar mooie zonnige foto's. Geen witte kerst dit jaar hier maar ook geen zon. De laatste loodjes, maar die wegen waarschijnlijk niet zo zwaar.
groet,
indrani

Diny

Linda en Hans,

Geniet van jullie laatste week en vanuit het sombere Nederland lieve groetjes en alvast de beste wensen voor 2012.
Tot gauw ziens
Diny

Jessica

geniet van de laatste dagen, wat is het daar prachtig!!!
Alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar!

groetjes Jessica

Mirjam & Marco

Beautiful memories of a very pleasant afternoon at Leuwin Estate!! We hope you've had a wunderful (beautiful ;-)) New Year's Eve.
Lots of love and we miss you!

Mirjam & Marco

Have a save trip!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!